Hydraulisch monteur Warmtepompen (fte)

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een schonere toekomst?

Wij zijn per direct op zoek naar een Hydraulisch monteur Warmtepompen die net zoveel hart voor zijn vak heeft als onze eigen monteurs. Kun jij een hydraulisch schema lezen en zie jij net als onze monteurs jouw werk als het mooiste stukje techniek dat je mag opbouwen in een woonhuis of gebouw? Solliciteer dan nu op deze functie bij Doornekamp in Borne!

Dit ga je doen

Voor onze hydraulische monteurs Warmtepompen kent het bouwen van een technische installatie aan de hand van een hydraulisch schema geen geheimen.

In het kort zijn dit je werkzaamheden:

 • bouwen aan technische ruimtes voor warmtepompen in onze werkplaats
 • inmeten en monteren op de bouwplaats
 • op de hoogte blijven van de laatste technieken op het gebied van warmtepompen en duurzame energiesystemen

Wij willen onze klanten continu voorzien van de beste systemen. Als hydraulisch monteur warmtepompen blijf jij dan ook op de hoogte van de laatste technische snufjes op jouw vakgebied. Je bent specialist op het gebied van warmtepompinstallaties en kunt je bij ons volledig focussen op jouw vakgebied. Je bent voornamelijk werkzaam in onze schone, droge werkplaats waar je voorzien wordt van al het materiaal dat jij nodig hebt om de beste installatie te bouwen. Voor een deel zorg je ook voor het inmeten en monteren op de bouwplaats.

Dit is je team bij Doornekamp

Je maakt deel uit van een team van 10 monteurs. Er is goed contact met je collega’s op de binnendienst en in overleg met hen zorg je dat alles soepel verloopt. Een prettig werkklimaat, professionaliteit, een mooie klantenkring en gezonde arbeidsvoorwaarden; dat maakt dat onze medewerkers met veel energie werken bij ons werken.

“Als monteur geeft het mij ontzettend veel voldoening dat ik het mooiste stukje techniek in een woning of in een gebouw mag opbouwen. Ik mag het mooiste werk op ons vakgebied uitvoeren en als ik zie welke kwaliteit en service wij leveren, maakt dat mij elke keer weer trots! Het is altijd droog en schoon werk; ik hoef nooit onder de vloer of in weer en wind werkzaam te zijn. En natuurlijk smaakt de koffie hier ook goed;-).”

Energie is leven

Doornekamp in Borne is specialistische groothandel in duurzame energietechnieken, en adviseert en levert aan de erkende installateur. Samen met de installateur staan wij garant voor energiezuinige, duurzame en comfortabele systemen. Voor zowel woningbouw als utiliteit en voor verwarming én koeling. De bron, de warmtepomp en ook het afgiftesysteem worden door ons in hetzelfde systeem geïntegreerd.

Doornekamp heeft afgelopen jaar haar 12,5 jarig bestaan gevierd met klanten en medewerkers. Een langdurige samenwerking met onze klanten en onze medewerkers, dat is waar wij naar streven.

Wil je meer weten over ons bedrijf? Check www.energieisleven.nl.

Wat breng jij mee als Hydraulisch Monteur Warmtepompen?

Uiteraard ben jij in het bezit van rijbewijs B en ben jij een prettige collega om mee samen te werken.

Wat we daarnaast van jou vragen is:

 • een mbo-diploma (richting installatietechniek)
 • circa 3 jaar ervaring als hydraulisch monteur warmtepompen
 • jouw enthousiaste inzet en gezonde werkmentaliteit

Wat bieden wij jou?

Doornekamp zorgt graag goed voor haar medewerkers. Veilige werkkleding en een professioneel uitgeruste bedrijfsbus behoren dan ook tot het werkmateriaal. Ook adviseren we je over een goede werkhouding zodat je fysiek zo min mogelijk belast wordt. Daarnaast bieden we je:

 • werken in een leuk team
 • kans op een vaste aanstelling
 • Een 40-urige werkweek incl. 13 ADV-dagen, 25 vakantiedagen per jaar
 • gunstige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek
 • een innovatieve, energieke omgeving

Neem contact met ons op

Zin om als Hydraulisch Monteur Warmtepompen bij Doornekamp aan de slag te gaan? Stuur dan voor 1 augustus a.s. een mail met je cv en motivatie naar vacatures@energieisleven.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Christel Doornekamp via 06-10404896.

Je krijgt van ons binnen twee weken reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.