Servicemonteur Warmtepompen (fte)

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een schonere toekomst?

Als servicemonteur bij Doornekamp in Borne ben jij direct betrokken bij de nieuwste duurzame energietechnieken. Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Servicemonteur Warmtepompen.

Dit ga je doen

In het kort zijn dit je werkzaamheden:

 • inbedrijfstellen warmtepompinstallaties en klant informeren
 • jaarlijks onderhoud verrichten
 • eventuele storingen verhelpen, telefonisch of op locatie

Als servicemonteur draag jij bij aan de tevredenheid van onze klanten. Jij zorgt voor het in bedrijfstellen van en het (jaarlijks) onderhoud aan onze warmtepompinstallaties. Je richt technische ruimtes in, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Daarbij kijk jij verder dan de installatie alleen; je betrekt alle aanverwante systemen erbij en kijkt welke combinatie de meest optimale oplossing levert. De klant voorzie jij van de juiste uitleg zodat deze weet hoe er met het systeem omgegaan moet worden voor het beste resultaat.
Je hebt zoveel kennis van onze installaties en de werking ervan dat we het zelfstandig verhelpen van eventuele storingen met een gerust hart aan jou over kunnen laten. Meestal wordt een storing telefonisch opgelost, een enkele keer kijk je ter plekke hoe het probleem opgelost moet worden.

Dit is je team bij Doornekamp

Je maakt deel uit van een team van 10 monteurs. De opdrachten worden voorbereid door je collega’s op de binnendienst en in overleg met hen zorg je dat alles soepel verloopt. Een prettig werkklimaat, professionaliteit, een mooie klantenkring en gezonde arbeidsvoorwaarden; dat maakt dat onze medewerkers met veel energie werken bij ons werken.

“De prettige samenwerking met de binnendienst zorgt er mede voor dat je als monteur bij Doornekamp je werk goed kunt doen. Het is altijd droog en schoon werk; ik hoef nooit onder de vloer of in weer en wind werkzaam te zijn. Je werkt met het beste materiaal en ik ben trots op wat wij samen afleveren. Daarnaast zorgen de techniek, de vrijheid en het werken met fijne collega’s ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. ”

Energie is leven

Doornekamp in Borne is specialistische groothandel in duurzame energietechnieken, en adviseert en levert aan de erkende installateur. Samen met de installateur staan wij garant voor energiezuinige, duurzame en comfortabele systemen. Voor zowel woningbouw als utiliteit en voor verwarming én koeling. De bron, de warmtepomp en ook het afgiftesysteem worden door ons in hetzelfde systeem geïntegreerd.

Doornekamp heeft afgelopen jaar haar 12,5 jarig bestaan gevierd met klanten en medewerkers. Een langdurige samenwerking met onze klanten en onze medewerkers, dat is waar wij naar streven.

Wil je meer weten over ons bedrijf? Check www.energieisleven.nl.

Wat breng jij mee als Servicemonteur Warmtepompen?

Uiteraard ben jij in het bezit van rijbewijs B. Omdat we onze klanten nu eenmaal een werkend systeem beloven en onze afspraken graag nakomen, verwachten we van jou ook dat je na werktijd bereikbaar bent.

Wat we daarnaast van jou vragen is:

 • een mbo-diploma (richting installatietechniek)
 • circa 3 jaar ervaring als (service)monteur warmtepompen
 • jouw enthousiaste inzet en gezonde werkmentaliteit
 • oog voor klantvriendelijkheid en collegialiteit
 • Stek-diploma of de bereidheid dit te halen

Wat bieden wij jou?

Doornekamp zorgt graag goed voor haar medewerkers. Veilige werkkleding en een professioneel uitgeruste bedrijfsbus behoren dan ook tot het werkmateriaal. Ook adviseren we je over een goede werkhouding zodat je fysiek zo min mogelijk belast wordt. Daarnaast bieden we je:

 • werken in een leuk team
 • kans op een vaste aanstelling
 • een 40-urige werkweek incl. 13 ADV-dagen, 25 vakantiedagen per jaar
 • gunstige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek
 • een innovatieve, energieke omgeving

Neem contact met ons op

Zin om als Servicemonteur Warmtepompen bij Doornekamp aan de slag te gaan? Stuur dan voor 1 augustus a.s. een mail met je cv en motivatie naar vacatures@energieisleven.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Christel Doornekamp via 06-10404896.

Je krijgt van ons binnen twee weken reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.