Technisch commercieel medewerker Binnendienst (fte)

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een schonere toekomst?

Als technisch commercieel medewerker binnendienst bij Doornekamp ben jij direct betrokken bij de nieuwste duurzame energietechnieken.

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Technisch Commercieel medewerker binnendienst

Dit ga je doen als technisch commercieel medewerker binnendienst

Door jouw commerciële inslag en technische kennis weet jij onze klanten te overtuigen welk product van Doornekamp het beste bij hun vraag past. Om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen, behoort naast het telefonisch en schriftelijk klantcontact onder meer tot jouw functie:

• Je denkt actief mee in oplossingen m.b.t. energievraagstukken van de klant
• Je stelt offertes op en zorgt dat onze producten volgens afspraak en op tijd bij de klant bezorgd worden
• Je bent het aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over onze producten of hun bestellingen
• Je communiceert en bereidt de werkzaamheden voor richting onze eigen monteurs

We doen graag waar we goed in zijn, en dat geldt natuurlijk ook voor jou. Omdat we groeiende zijn, is er enige ruimte om de functie uit te bouwen met andere taken die je goed liggen. Bijvoorbeeld het inplannen van onze eigen monteurs, of het uitzoeken en adviseren van subsidies. Waar krijg jij energie van?

Dit is je team bij Doornekamp

Je maakt deel uit van een team van vier binnendienstmedewerkers. Samen met deze collega’s adviseer je onze klanten over en voorzie je ze van de juiste energiesystemen.
Een prettig werkklimaat, professionaliteit, een mooie klantenkring en gezonde arbeidsvoorwaarden; dat maakt dat onze medewerkers met veel energie bij ons werken.

“Bij Doornekamp is iedereen gelijkwaardig, zijn we open en toegankelijk. De lijnen zijn kort. Op de binnendienst werken we met vier collega’s in één ruimte, dus je krijgt vanzelf een band met elkaar. Er is veel interactie en dan is het belangrijk dat je goed samen kunt werken. Er heerst bij ons een ontspannen, nuchtere sfeer waar ruimte is voor een grap en een lach. Maar bovenal wordt er hard en met plezier gewerkt om het beste resultaat neer te zetten. Daar doen we het samen voor!”

Energie is leven

Doornekamp in Borne is specialistische groothandel in duurzame energietechnieken, en adviseert en levert aan de erkende installateur. Samen met de installateur staan wij garant voor energiezuinige, duurzame en comfortabele systemen. Voor zowel woningbouw als utiliteit en voor verwarming én koeling. De bron, de warmtepomp en ook het afgiftesysteem worden door ons in hetzelfde systeem geïntegreerd.
Doornekamp heeft afgelopen jaar haar 12,5 jarig bestaan gevierd met klanten en medewerkers. Een langdurige samenwerking met onze klanten en onze medewerkers, dat is waar wij naar streven.

Wat breng jij mee als technisch commercieel medewerker binnendienst?

Wij willen graag iemand die goed in ons team past. Dat maakt dat wij een positief ingestelde nieuwe collega zoeken met een gezonde werkmentaliteit, oog voor klantvriendelijkheid en collegialiteit.

Wat we daarnaast verwachten van onze nieuwe collega:

• afgeronde mbo/hbo-opleiding richting installatietechniek
• ervaring in de werkvoorbereiding bij een installatiebedrijf
• goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

Wat bieden wij jou?

Doornekamp BV zorgt graag goed voor haar medewerkers. Een goed ingerichte werkplek hoort daarbij, net als een prettige werksfeer. Respectvol, vriendelijk en duidelijk zijn naar elkaar vinden wij belangrijk.

Daarnaast bieden we je:

• werken in een leuk team
• kans op een vaste aanstelling
• een 38-urige werkweek en 25 vakantiedagen per jaar
• gunstige arbeidsvoorwaarden conform CAO Technische groothandel
• een innovatieve, energieke omgeving

Neem contact met ons op

Zin om als Technisch commercieel medewerker binnendienst bij Doornekamp aan de slag te gaan?

Stuur dan voor 1 augustus een mail met je cv en motivatie naar vacatures@energieisleven.nl.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Christel Doornekamp via 06-10404896.

Je krijgt van ons binnen twee weken reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen door ons behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.