Over ons

Specialist in duurzame energiesystemen

Een goed werkend duurzaam energiesysteem is meer dan een optelsom van kwaliteitsproducten. Om een systeem te ontwikkelen en te leveren dat op de korte en lange termijn het gewenste comfort, rendement en de beoogde energiebesparing oplevert is vergaande expertise en specialistisch vakmanschap nodig.

Als specialistisch groothandel in duurzame energiesystemen levert Doornekamp dan ook niet alleen de producten die nodig zijn voor het aanleggen van het systeem, waaronder hoogwaardige warmtepompen, bronsystemen, afgiftesystemen, zonnecollectoren en renovatie-isolatiepanelen aan de erkende installateur, maar ook het nodige advies en rekenwerk. Met haar eigen team van specialisten ondersteunt Doornekamp desgewenst bij de montage of het uitvoeren van het onderhoud van het systeem. Ook architecten en projectontwikkelaars kunnen bij Doornekamp terecht voor advies.

Met dit totaalpakket van producten en ondersteuning wil Doornekamp ervoor zorgen dat er een betrouwbaar systeem geleverd wordt dat gegarandeerd duurzaam is en doet wat het moet doen. Door intensief samen te werken met gepassioneerde mensen die elkaar letterlijk en figuurlijk energie geven, kennis en ervaring te delen en samen de beste oplossingen te kiezen wil Doornekamp opdrachtgevers, eindgebruikers en installateurs zekerheid bieden. De zekerheid die nodig is om nu de keus te maken voor duurzame energie.


Onze visie

Energie is leven

Alles om ons heen is energie. Energie zorgt ervoor dat alles in beweging is en blijft, dat we kunnen groeien, werken, sporten en spelen. Hoe minder energie we verspillen, hoe meer energie we overhouden om te kunnen leven zoals we willen. Voor energie is brandstof nodig. Omdat fossiele brandstoffen steeds schaarser en duurder worden, is het belangrijk dat we gebruik gaan maken van de natuurlijke bronnen om ons heen, zoals de zon, de lucht en de aarde. Door nu te kiezen voor duurzame energiesystemen stellen we zeker dat er ook in de toekomst nog genoeg energie is voor ons allemaal en we uit het leven kunnen halen wat erin zit.


Magazine

Energie is leven

Alles om ons heen is energie. Energie zorgt ervoor dat alles in beweging is en blijft, dat we kunnen groeien, werken, sporten en spelen. Hoe minder energie we verspillen, hoe meer energie we overhouden om te kunnen leven zoals we willen.