Door de Spacesaver bespaar ik maar liefst één vierkante meter vloeroppervlakte in mijn nieuwe bijkeuken.

Tevreden klant

Coen Verver, bewoner nieuwbouwpand

Bij de Spacesaver is de boiler in de buffer geïntegreerd, wat resulteert in ongeveer één vierkante meter netto vloeroppervlakte ruimtewinst in de opstellingsruimte van de installatie. Kern van deze nieuwe techniek is de boiler met dubbele spiraal die de warmte (energie) van de warmtepomp en zonnepanelen leidt naar de gecombineerde cv- en drinkwaterbuffer.

Een volledig zelfvoorzienend verkoelings- en verwarmingssysteem ontstaat met de duurzame drie-eenheid van warmtepomp, vloerverwarming en aardwarmte.

Tevreden klant

Van Heteren weg- en waterbouw

Combinatie van Nibe Warmtepomp, Warmblauw vloerverwarming en –koeling, en een Duratherm aardwarmtesysteem. Het gebouw wordt verwarmd en gekoeld door de vloerverwarming- en koeling met behulp van aardwarmte en water-warmtepomp. Extra comfort en verkoeling ontstaat door de inductie-units en luchtbehandeling.

Gezamenlijk vormen de systemen een duurzame energiecentrale met opwekking, transport en opslag.

Tevreden klant

Verblijfsaccomodatie De Imminkhoever te Lemele

De bewoners van deze verblijfsaccommodatie in Lemele genieten van aangename warmte in de winter en verkoeling in de zomer. De Stiebel Eltron warmtepomp, de Radiotherm Oscar (meerlagen buffer), 15 Warmblauw zonnecollectoren en Biral transportpompen zorgen voor opwekking, opslag en transport van schone energie. Indien noodzakelijk kunnen cv-ketels worden bijgeschakeld.

Nieuwbouwwoning te Raalte

Een unieke combinatie van warmtepomp, aardwarmte en vloerverwarming

Tevreden klant

Nieuwbouwwoning te Raalte

De combinatie van warmtepomp, aardwarmte en vloerverwarming resulteert in een flinke energiebesparing, een hoger energielabel en 24/7 een heerlijk gelijkmatig binnenklimaat! De Warmblauw warmtepomp in combinatie met Warmblauw afgiftesysteem zorgt voor verwarming en warm tapwater in de winter. Het afgiftesysteem voorziet tevens in passieve koeling in de zomer.

Met onze lucht/lucht-warmtepomp zorgen we voor een enorme CO2-reductie

Tevreden klant

Johan Reuvers, directeur Rent a Plant

In combinatie met zonnepanelen is de lucht/lucht-warmtepomp de ideale oplossing voor het energieneutraal verwarmen van onze bestaande fabriekshal. Voor de installatie waren nauwelijks bouwtechnische aanpassingen nodig.

Het systeem werkt boven verwachting

Tevreden klant

Joke van Kerschaver, bewoonster renovatiepand

Zowel in de winter als in de zomer is het klimaat overal waar je komt in huis heel gelijkmatig en comfortabel. Fine-tuning wordt op afstand bij Doornekamp in Hengelo geregeld. We hebben er geen omkijken naar.

In no time lag er een duidelijk plan

Tevreden klant

Roy Morsink, ontwerper bij Fons Nijland BV te Hengelo

‘We konden rekenen op een goede samenwerking tussen Doornekamp en de installateur. Daardoor konden wij ons helemaal richten op het ontwerp van de woning van Annelies en Boudewijn.’

We wisten meteen: dit komt goed.

Tevreden klant

Ernst Havermans, architect en bewoner gerenoveerd pand uit 1903 te Breda

‘Via via kwamen we in contact met Doornekamp. Je merkte meteen dat er kennis en visie achter zat. Het was een compleet concept. Na het eerste gesprek wisten we: dit komt goed.’