Solarfocus

Pelletverbranden

“Alle leven komt van de zon. Wij ontwikkelen de techniek ervoor”, zo luidt ons motto. SOLARFOCUS staat voor kwaliteit, de toepassing van de nieuwste technologieën, en een deskundige service ter plekke. Achter elke succesvolle onderneming staan mensen. Wij zijn er ons van bewust dat de betrokkenheid en de capaciteiten van onze medewerkers het belangrijkste kapitaal van onze onderneming is.

Pelletketel – Altijd de beste energie

Perfecte verwarming, maar wel rekening houdend met de natuur? Dan zit u bij SOLARFOCUS goed. Wij houden ons al jarenlang bezig met zonne- en biomassatechniek en leveren hoogwaardige pelletketels. Deze pelletketels kunnen gebruikt worden als centrale verwarming en komen wat comfort betreft het dichtst in de buurt van olie- of gasverwarming.

Duurzame energievoorziening
Pelletketels van SOLARFOCUS kennen een doordacht design waardoor optimaal comfort gegarandeerd is. De lange levensduur, de uitstekende verbranding en de hoge efficiëntie van de pelletketels maken het tot een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Door de verbranding van pellets (of houtsnippers) in plaats van olie of gas wordt het milieu aanzienlijk minder belast en kunnen we er langer van genieten. De pelletketels van SOLARFOCUS worden bediend via een intuïtief touchscreen, gemak voor iedereen.

SOLARFOCUS pelletketels – de voordelen

  • Lange levensduur
  • Niet milieubelastend
  • Uitstekende verbranding door de valbrandtechniek/houtvergassertechniek bij temperaturen tot 1.200 °C
  • Gelijkblijvend hoge efficiëntie dankzij gepatenteerde, automatische warmtewisselaarreiniging
  • Eenvoudige bediening

Brochures

Lees hieronder fullscreen de online brochure door.