Monteur Vloerverwarming (fte)

Wil jij jouw bijdrage leveren aan een schonere toekomst?

Als monteur vloerverwarming bij Doornekamp ben jij direct betrokken bij de nieuwste duurzame energietechnieken. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een monteur Vloerverwarming.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s kom je elke werkdag om 7.30 naar de bouwplaats. Vooraf informeren we je duidelijk over wat je opdracht is en weet je wat van je verwacht wordt. Samen met je collega’s vorm je één team op de bouwplaats en monteer je volgens de afgesproken werkwijze de vloerverwarming. Als alles op de locatie klaar en opgeruimd is, rijd je samen met je collega’s met de bus terug en zit je werkdag erop!

Dit is je team bij Doornekamp

Je maakt deel uit van een team van 10 monteurs. De opdrachten worden voorbereid door je collega’s op de binnendienst. Samen met je directe collega ben je dagelijks verantwoordelijk voor de aanleg van een vloerverwarmingssysteem. Een prettig werkklimaat, professionaliteit, een mooie klantenkring en gezonde arbeidsvoorwaarden; dat maakt dat onze medewerkers met veel energie bij ons werken.

“Bij Doornekamp word je serieus genomen en luistert men naar je. De opdrachten worden goed voorbereid zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het onderlinge contact, het samen de klus klaren met het juiste gereedschap, dat is altijd goed voor elkaar. Daarom ga ik elke dag met plezier naar mijn werk!”

Energie is leven

Doornekamp in Borne is specialistische groothandel in duurzame energietechnieken, en adviseert en levert aan de erkende installateur. Samen met de installateur staan wij garant voor energiezuinige, duurzame en comfortabele systemen. Voor zowel woningbouw als utiliteit en voor verwarming én koeling. De bron, de warmtepomp en ook het afgiftesysteem worden door ons in hetzelfde systeem geïntegreerd.
Doornekamp heeft afgelopen jaar haar 12,5 jarig bestaan gevierd met klanten en medewerkers. Een langdurige samenwerking met onze klanten en onze medewerkers, dat is waar wij naar streven.
Wil je meer weten over ons bedrijf? Check www.energieisleven.nl.

Wat breng jij mee als monteur vloerverwarming?

We verwachten dat je je rijbewijs B op zak hebt. Het enige wat we daarnaast van jou vragen is:

• jouw enthousiaste inzet
• een gezonde werkmentaliteit
• oog voor klantvriendelijkheid en collegialiteit

Geen VCA-diploma? Dat is geen enkel probleem! Bij ons kun je je diploma halen en het vak grondig in de praktijk leren. Je wordt vanaf het begin goed begeleid door onze professionele collega’s die je alle fijne kneepjes leren.

Wat bieden wij jou?

Doornekamp zorgt graag goed voor haar medewerkers. Veilige werkkleding en een professioneel uitgeruste bedrijfsbus behoren dan ook tot het werkmateriaal. Ook adviseren we je over een goede werkhouding zodat je fysiek zo min mogelijk belast wordt.

Daarnaast bieden we je:

• werken in een leuk team
• kans op een vaste aanstelling
• Een 40-urige werkweek incl. 13 ADV-dagen, 25 vakantiedagen per jaar
• gunstige arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal en Techniek
• een innovatieve, energieke omgeving

Neem contact met ons op

Zin om als Monteur Vloerverwarming bij Doornekamp aan de slag te gaan? Stuur dan voor 1 augustus een mail met je cv en motivatie naar vacatures@energieisleven.nl.

Je krijgt van ons binnen twee weken reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen door ons behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.